keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Vain vääriä vastauksia.

Muutama viikko sitten panin pystyyn postauksen, jossa saisitte kysyä ja ehdottaa. Kysymyksiä tulikin aika mukavasti, joten aion vastata niihin nyt.
Aikaa oli tosiaan tuohon huhtikuun alkuun, mutta vastaan silti kysymyksiin, jotka ovat tulleet myöhemminkin.
Kaikki lähettämänne kysymykset olivat todella hyviä, eikä voi olla vääriä kysymyksiä, vain vääriä vastauksia. Valitettavasti minä en osaa vastata kuitenkaan kaikkiin kysymyksiin, joten jätin muutaman pois, ihan vaan sen vuoksi etten osaa vastata, etten tiedä vastausta. Melkein kaikkiin kysymyksiin kuitenkin vastaan. Minulta voi kysyä kuitenkin aina jotakin, jos jokin mietityttää.

Aletaan kuitenkin vastailemaan, kiitos jokaiselle hurjan paljon, joka lähetti kysymyksiä!


Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? © Matzu, ja viisitoista seuraavaa.
En ole oikein ikinä miettinyt sen pidemmälle oman ulkonäköni kannalta, että voisin olla siitä jotakin mieltä. En näe kuitenkaan mitään muutettavaa itseni ulkonäössä, olen tyytyväinen ihan siihen mitä olen. En tietenkään voi alkaa kehuskelemaan itseäni sillä, mutta en kuitenkaan viitsisi alkaa haukkumaan sitä, koska mitään haukkumisen aihetta ei ole. Varmasti monen ulkopuolisen silmään minussa on monta miljoonaakin virhettä, mutta itse en sen kummemmin jaksa välittää. Tietenkään mulle ei ole ihan sama vaikka puolet naamasta olisi näppylöiden peitossa, kyllä sitten tekisin jotakin. Ja kyllä joka ilta pesen kasvot ja rasvaan, sekä aamulla yms.
Olen siis ihan tyytyväinen ulkonäkööni, vaikka ilmeet onkin usein todella kauniita!

Mihin olet tyytyväinen itsessäsi?
Tyytyväinen? Olen omasta - ja muidenkin mielestä aivan liian itsekriittinen, mutta en vain mahda sille mitään. Minun on vain niin helppo löytää toiminnastani virheitä, huoh... Mutta tyytyväinen olen ehkä omaan luonteenlujuuteeni ja tahdonvoimaan, joka puhkuu esille ani harvoin, mutta joka silti palaa sisälläni mitä vahvimpana piirteenä. Jaksan yrittää, vaikka aina en onnistuisikaan.

Mitä muuttaisit itsessäsi?
Jos tämä olisi mahdollista, niin haluaisin olla henkisesti rohkeampi, uskaltaisin esimerkiksi jutella vieraidenkin ihmisten kanssa aivan helposti. Bloggaaminen on kyllä ainakin hiukkasen auttanut siinä, ei paljoa, mutta vähän. Olen tosiaan hyvin ujo, sen vaihtaisin ehkä vähän rohkeuteen. Jos kuitenkin lähtisin muuttamaan jotain itsessäni, en ehkä enää olisikaan se sama ujo minä. Mutta ken tietää, tuleeko musta joskus vielä rohkea?

Kauanko olet ratsastanut?
Olen aivan hukassa tämän asian kanssa, ehkä aktiivisia harrastusvuosia tulee nyt kesällä viisi tai kuusi, en todellakaan tiedä... Epäaktiivisesti olen tätä ennen touhunnut, mutta ehkä vähän kuitenkin. En siis todellakaan muista, mikä on se oikea luku, mutta uskoisin että viisi, ehkä jopa kuusi... Huh, pelottavaa kun en edes tuota muista!

Lempi hevos -ja ponirotu?
Maailman ihanin suomenhevonen on kyllä se luotettavin vastaus hevosen osalta, kaikin puolin todella mukavia hevosia, rehellisiä, mutta löytyy myös sitä omaa luonnetta! Ainakin Hutulla... Ponirodut on mulle ollut aina semmoinen uusi asia, en oikein tiedä mitään niistä! Mutta ihan pieni pirullinen shetlanninponi on supersuloinen ponirotu, mutta mielestäni myös Welsh - ponit ovat mielettömän kauniita.

Lempi koira -ja kissarodut?
Koirista ja kissoista varsinkaan en tiedä mitään muuta kuin sen, että olen niille allerginen ja että ne on ihania otuksia! Mummolleni on tässä hiljattain tullut uusi koiranpentu, mäyräkoira nimittäin! Todella ihana kaveri, sen kanssa on oikein mukava puuhailla. Lisäksi ystävälläni on Bordercollieita, ja nekin on superihania.
Kissoista en oikein tiedä mitään, mutta yksi kiinnostavimmista kissaroduista on Sfinx, eli siis karvaton kissa.


Minkä ikäinen olit, kun nousit ensimmäisen kerran hevosen/ponin selkään?
En yhtään muista ehkä semmoinen 3-5 vuotias, kun nousin äitini kaverin ponin paljaaseen selkään. Tästä en ole aivan varma, mutta jokin tuon ikäinen minä olin.

Kadutko sitä, että aloitit hevostelun ja ratsastamisen?
En kadu, enkä ikinä tule katumaankaan. Hevoset ovat opettaneet minulle niin hurjan paljon pikku seikkoja, joita ratsastus sisältää, ja tietenkin myös opettajat. Hevostelun aloittaminen oli minulle lähinnä uusi haaste, josta kehkeytyikin yhtäkkiä maailman hienoin harrastus. En ikinä voisi katua sitä, että aloitin jonkin sellaisen harrastuksen jonka avulla minusta on tullut tällainen!

Kolme vinkkiä aloittelevalle ratsastajalle?
En ole näiden asioiden asiantuntia, mutta itselleni antaisin vinkeiksi:
- Kuuntele tarkkaavaisesti opettajaa, kun hän selittää jotakin.
- Harjoittele myös kotona esimerkiksi istuntaa, ja erilaisia ratsastustehtäviä -ja reittejä.
- Ota haasteita vastaan, ja yritä ja harjoittele. Tee harrastuksesta itsellesi mieluisaa, niin se myös sujuu paremmin.

Oletko tyytyväinen blogiisi?
Ulkoasuun en ole kovin tyytyväinen ainakaan nyt, mutta aikaa ei ole ollut tehdä uutta, eikä taitoa myöskään. Mutta postaustahti on kiristynyt ja sivut ovat ilmestyneet, joten olen siitä aika tyytyväinen. Kokonaisuudessaan minulla on hurjasti tekemistä blogini kanssa, että  olen siihen lopullisesti tyytyväinen.

Mitä muuttaisit blogissasi?
Muuttaisin blogissani sekä ulkoasua, että postauksia niin, että tekisin enemmän aiheellisia postauksia. Epäilen, ettei kovin montaa kiinnosta lukea sitä samaa jankutusta maailman parhaasta hevosesta, ainakin oma näkemykseni on sellainen. Tottakai blogi on kiinnostava, jos siinä on paljon mielenkiintoista ja erilaista sisältöä.

Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla?
Hiljainen, "aika" tyhmä jos niin voi sanoa, mutta pirteä, ainakin usein. Noilla kuvailisin itseäni vielä tänäkin päivänä, viimevuosina kuvailin itsenäni sanoilla; "Hiljainen, joissain tapauksissa äänekäs, ja typerä." Mielipide ei ole juurikaan muuttunut!

Paras postaus, jonka olet kirjoittanut?
En voi edes sanoa, että "paras", on kyllä monta postausta, johon olen tyytyväinen, mutta en silti koe tehneeni mitään niin hyvää ja varsinkaan omasta mielestäni hyvää postausta, että se olisi kaikkein paras. On silti olemassa postaus, johon olen eniten tyytyväinen kaikista niistä postauksista, jonka olen kirjoittanut. Ja se on Kevät tuo mukanaan kesän.Postaus, jonka julkaisemista kadut?
Näitäkin on laumoittain, ensimmäisenä vastaan tuli kaksi postausta, joista ehdoton ensimmäinen oli tämä postaus, kadun tätä niin hurjasti! Tämä postaus vieläpä on blogin toiseksi suosituin postaus... Hehkutin siinä vähän liikaakin sitä, että Hutu osaa kumartaa, vaikka ei se sitä todellakaan vieläkään osaa kunnolla, vaikka hurjan paljon ollaan menty eteen päin. Varsinkin tuon postauksen kommenttiosioon olen hirmuisen kyllästynyt, jotenkin miksi olen vastannut niin "tylysti" yhteen kysymykseen, jossa epäiltiin sitä, että osaako Hutu oikeasti kumartaa. Sen kommentin lähettäjä on kuitenkin ihana ihminen ja bloggaaja, blogin vakituislukija edelleen ♥Mikä on mielestäsi paras/huonoin ominaisuutesi? © Olga, ja kuusi seuraavaa.
Tämä on minulle aika hankala kysymys, mutta muutaman minuutin pohdiskelun jälkeen totean, että tahdonvoima ja halu onnistua ovat yhdet mun parhaimpia puolia. Niin monta kertaa olen päässyt maalin vain tuon tahdonvoiman ansiosta, siitä olen kovin onnellinen.

Huonoin ominaisuuteni taas on hieman helpompi kertoa, ja tietää, nimittäin arkuus. Tarkoitan siis sitä, että olen ujo. En rohkea. Monta tilannetta olisi voinut mennä paremmin jos olisin ollut rohkeampi, esimerkiksi kun tunnilla kysyttiin lukuläksystä kysymyksiä, ja vaikka tiesin vastuksen jokaiseen, en silti viitannut ainoaaseenkaan, vaan sain merkinnän "huolimattomasti luettu lukuläksy tms." Vaikka olinkin lukenut tuon läksyn todella hyvin... Tässä asiassa mulla on siis paljon parantamista ja se tosiaan on minun huonoin ominaisuuteni.

Entä Hutun ja Ursulan?
Sanoisinko, että Hutun parhaimpia ominaisuuksia ovat sen iloinen ja aika "rohkea" luonne, tai että se ei pelkää ihan mitä tahansa, mutta touhottaa silti nähdessään jotain vähän tavallisesta poikkeavaa! Se on niin hyvässä kunnossakin vielä, en itsekään uskoisi sen täyttävän kesällä kaksikymmentäseitsemän vuotta...!
Huonoin ominaisuus on ehdottomasti kerjääminen. Jos sille opettaa jonkun tempun, se alkaa sen avulla kerjäämään herkkuja, eikä ymmärrä kun sitä kielletään siitä. Sen takia olenkin nykyään ruvennut karsimaan harmilliset temput pois joukosta ja keksimään tilalle harmittomimpia temppuja, esimerkiksi "ele", ja "haukotus".

Ursulan paras ominaisuus on sen seurallisuus ja kiintymys, se tunnistaakin aina sen nimen, tai kun maiskuttaa, se terästäytyy usein kuuntelemaan, pitäisikö sen tulla paikalle.
On niin kurjaa sanoa huonoja asioita jostakin sellaisesta, joka on täydellinen, mutta jokainenhan on täydellinen, säröineen. Esimerkiksi Ursulan yksi pieniä säröjä on se, että se on todella nirso leluille ja rapsutuksille. Sille on päivän ajaksi todella hankalaa keksiä aktiviteetteja, kun se ei monellakaan lelulla leiki, ja temppuja treenaillessa se todella harvoin ymmärtää, että palkintona on rapsutusta. Joillakin nameilla tosin onnistuu, joka on tietty hyvä asia tuon edistymisen kanssa.

Lempikirjasi?
Voi, niitä on niin monia! Sanon nyt kirjasarjoja, koska niitä enimmäkseen luen. Entisiä suosikkejani olivat mm. Nummelan ponitallit, mutta sitten luin muutaman Jo Nesbøn kirjoittaman kirjan nimeltään Tohtori Proktori. Se oli todella hauska ja humoristinen sarja, suosittelen sellaisille ihmisille, jotka eivät tykkää niin paljoa vakavista kirjoista, vaan rakastavat huumoria ja näsäviisautta.
Yksi hyvä kirjasarja, jota niin moni maailmalla kannattaa, tuli omaan suosiooni vasta ihan pari viikkoa sitten. Olin kierrellyt ja kaarrellut näiden kirjojen lukemista niin kauan, ehkä siksi, kun niitä hehkutettiin niin paljon. Lopulta halusin kuitenkin tietää, mitä tämä kirja pitää sisällään, joten lainasin siis kaksi ensimmäistä kirjaa sarjasta, jonka nimi on Harry Potter.
En olisi ikinä kuvitellut itseäni lukemassa tätä sarjaa, mutta nyt olen jo varannut kirjastosta viidennen ja kuudennen osan, koska olen lukenut jo kaikki sitä edeltävät.
Ja tämä on kyllä ollut niin loistava kirja, J.K Rowlingilla on mahtava mielikuvitus!
Yksittäisiä kirjoja tulee olemaan enemmän tulevaisuuden postauksissa, niitäkin luen silti.

Hirvein perinneruoka?
Varmasti kaikki tietävät jo valmiiksi, mitä vastaan, mutta lanttulaatikko. En vaan pysty sisäistämään, mitä hyvää siinä on, vaikka varmasti paljon hyvää siinä onkin!
Ja vaikka en ole koskaan tällaista maistanut, voin luvata, etten ikinä, koskaan tule syömään mitään Haggiksen tapaistakaan! (käykää lukemassa tuo linkki, niin ymmärrätte kyllä ehkä, miksen)

Mikä on ihanin tuoksu, minkä tiedät?
Olisin varmaan heti vastannut tähän "hevonen, kani", jos en olisi miettinyt yhtään pitempään. Tietty nuokin on yksiä ihanimmista tuoksuista, mutta rakastan myös sateen jälkeistä tuoksua. Ja syksyllä kun sataa, minusta on niin ihanaa olla ulkona ja vetää keuhkoihinsa raikasta ilmaa!

Mikä on parasta hemmottelua sulle/Hutulle/Ursulalle?
Minulle parasta hemmottelua olisi, että saisin olla yhden päivän aivan yksin, niin että seurana olisi vain esimerkiksi hevoset ja muut eläimet. Rakastan olla yksin.

Hutulle parasta hemmottelua olisi se, että sille tuputettaisiin herkkuja koko ajan, kunnes sen maha paisuisi niin, että se ei enää mahtuisi maapalloon, vaan pitäisi alkaa käyttämään avaruutta.

Ursulalle parasta hemmottelua olisi kokonainen vuosi rapsuttamista ja leikkimistä sen kanssa, ja ettei sen tarvitsisi ikinä ottaa loisten häätöön mitään lääkkeitä.

Jos saisit olla loppuelämäsi tietyn ikäinen, minkä ikäinen olisit?
Monet varmaan sanoisivat jotakin yli kaksikymmentä yms., mutta minä sanon, että juuri tämän ikänen. Saan kuitenkin tällä hetkellä tehdä aika paljon mitä haluan, esimerkiksi käydä tallilla ja ratsastaa keppihevosilla. Sitten minun ei tarvitsisi huolehtia, riittävätkö rahani ruokaan, asuntoon, liikkumiseen yms, sillä vanhemmat hoitaisivat sen, kuten nytkin. Lisäksi en varmaan kasvaisi enää pituutta, joten voisin huoletta ratsastaa pienilläkin poneilla.
Kaikkein tärkein syy on kuitenkin se, että minä olen juuri niin onnellinen, kun olen tämän ikäinen.


Millainen on sinun mielestäsi "hiljaisuus"? © Sini, ja kolme seuraavaa.
No, sellainen ei ainakaan ole semmoinen tavallinen koehiljaisuus, jolloin ei kuulu mitään muuta kuin ahdistavaan kynän suhinaa ja kumin hinkkausta paperia vasten.
Mielestäni hiljaisuus on sellainen, milloin kuuluu luonnollisia ääniä, esimerkiksi lintujen laulua, tuulen huminaa ja hiekan rahinaa, muttei kuitenkaan kuulu ihmisten puhetta tai autojen mekkalaa.

Tykkäätkö lukea kirjoja?
Tykkään, luenkin niitä hurjan paljon, aina kun löytyy joku hyvä kirja! Kirjojen lukeminen on ollut minun yksi parhaimpia harrastuksiani päiväkodista lähtien, jolloin opin vihdoinkin lukemaan. Se oli niin ihanaa lukea kirjoja sen sijaan, että vanhemmat lukisivat niitä sinulle.

Elokuvat vai sarjat?
Itse en katso kovin paljoa näistä kumpaakaan, mutta kuitenkin mielestäni parempia ovat sarjat, koska niissä pääsee aina miettimään, mitäköhän seuraavassa osassa tapahtuu. Elokuvissa tulevan odottaminen on vain hetken aikaa, koska loppu ja kaikki mitä odottaa tapahtuu siinä samalla katsomakerralla.

Inhokkiruoka?
En tykkää ollenkaan läskistä tai muutenkaan en tykkää niin paljoa punaisesta lihasta, mutta ne ei kaikki kuitenkaan ole minun inhokkiruokiani. Esimerkiksi uunimakkara ja kalastajankeitto ovat mielestäni aika ällöttäviä, kun niissä on sitä läskiä niin paljon.

Paras ottamasi kuva? © Anonyymi, ja kuusi seuraavaa.
Tämä on aika hankala.

Tämä on ainakin yksi suosikeistani.

Tavoitteet Hutun ja Ursulan kanssa?
Minulla on hurjan monta tavoitetta näiden kahden kanssa, mutta suurin niistä olisi saavuttaa luottamus ja yhteistyö, sekä sen sujuvuus. Että opittaisiin kaikki ymmärtämään toisiamme, eikä pelättäisi, vaan luotettaisiin.

Lempivuodenaika?
Ei nyt kyllä löydy vain yhtä vuodenaikaa, joka olisi kaikkein paras. Jokaisella vuodenajalla on omat parhaat puolensa, joten sanotaan nyt kaikki.

Tykkäätkö kasvisruoasta?
Tykkään, ehdottomasti, ja paljon enemmän kuin liharuoasta! Olen aina niin innoissani kun meillä on kotona jotakin kasvisruokaa, varsinkin jos se on vielä gluteenitonta ja vegaania. Hurjan kiinnostunut olen kaikesta tuollaisesta, minusta kasviksia pitäisi muutenkin suosia enemmän. Vaikka myönnän itsekin, että joskus tulee unohdettua ne päivän kuusi kourallista, mutta yritän silti aina tsempata.

Mikä on suurin unelmasi?
Vaikka minulla ei olekaan tähän nyt yhtä oikeaa vastausta, aion selittää kuitenkin, että minulla on niin monta suurta unelmaa, ettei niistä ainutkaan voi olla suurin.  
Toivon, että te kaikki ymmärrätte, miten hurjasti jollakin voi olla unelmia, ja jopa niin suuria, ettei voi olla suurinta.


Elämäsi kamalin kokemus?
Elämäni on täynnä huonoja hetkiä ja kokemuksia, mutta hirvein kaikista on ollut Ursulan sairastelujen lisäksi eksyminen. En valitettavasti ole vielä valmis kertomaan milloin, miten, miksi, mutta joskus ehkä senkin paljastan. Mulle oli silloin hurjan hankalaa aikaa olla, en tiennyt miten päin olisin, kun kaikki tuntui niin kamalalta.

Tykkäätkö Novelle -juomista?
Erittäin paljon, mielestäni myös hyvä tapa olla terveellisempi ja välttää mehujen ja limonadin ostamista. Erityisesti tykkään juomasta, joka on suunnattu luille, ja lisäksi siitä, mitä käytetään vireyteen. Ne on myös todella hyvän makuisia!

Paras muisto Hutun kanssa? © Aamu, ja kaksi seuraavaa.
Kaikkin onnistumiset, ja edityminen. Oivallukset, kun se oppi antamaan pusun, ja kun se oppi nostamaan laukan. Yksi sellainen muisto, joka ei unohdu multa koskaan, on se, kun Hutu tuli minua vastaan kun vihelsin, ja kun se hörisi. Ne on niitä hetkiä, joita ei vaihtaisi mihinkään muuhun.

Hutun paras piirre?
Paras piirre Hutulta on tavallaan myös sen paras ominaisuus, mutta tosiaan sen reipas ja rauhallinen luonne, johon alun perin olenkin hurahtanut. Luonne onkin usein se mitä tällaisiin kohtiin pannaan, mutta se on kyllä meidänkin kohdalla aivan totta.
Hyvä piirre Hutussa on myös se, että se on aika nopea oppimaan, jos se älyää jotakin.

Mikä on hauskinta tällähetkellä?
Tähän on todella ristiriitaista vastata, sillä samalla tämä asia ärsyttää minua, mutta se, kun saa koepaperin käteensä ja siinä komeilee joku 9 -. Ehkei kaikille niin naurettava ja huono numero, mutta koska luen ahkerasti kokeisiin ja usein tulle joku 9½ tai kymppi, ja kun numero on sitä alhaisempi, alkaa naurattaa, kun tajuaa miten säälittävästi menetti pisteitä.

Käytätkö Hutulla minkälaisia suitsia? © Anonyymi, ja seuraava.
Hutulla on jo pitkään ollut käytössä vain sellaiset paksulla englantilaisella turpahihnalla ja paksulla niskahihnalla varustetut suitset, ja kuolaimina on oikeastaan kaikki nämä vuodet toiminut ihan perus suora kuolain, ja tutit. Tuttien vaihto on ollut jo pitkän aikaa mielessä, mutta en yksinkertaisesti tiedä, miten ne vaihdetaan... Jos joku siis osaa vaihtaa tutit, kertoisitko miten?

Kuolaimellisten suitsien lisäksi meillä on kuolaimettomat. Mietin aika pitkään, minkälaiset hommaan, mutta koska esimerkiksi Sidepullit oli aika kalliit, niin tuloksena oli ihan tavalliset Horzen kuolaimettomat. Monet on kertonut niiden olevan todella laaduttomia, mutta meillä ne toimii kyllä kuin mitkäkin parhaat mahdolliset kuolaimettomat. Hihnat niskassa on aika kapeat, joten ostin sinne tummansinisen pehmusteen!
Suunnitelmissa Tampereen hevosmessuilta oli myös osta superhalvat ruskeat englantilaiset, mutta ne jäikin sinne...

Mikä on suosikkivarusteesi Hutulta?
Suosikkivarusteisiini kuuluu ainakin tuo Hutun tummansininen satulahuopa, joka on koossa Full, ja vähän ehkä reissussa rähjääntynyt, eli siis nukkaantunut. Toimii silti ihan yhtä hyvin, tykkään siitä todella paljon!
Sitten on myös nuo kuolaimettomat, ja aivan ihana pallo-otsapanta. Oikeastaan tykkään Hutun kaikista varusteista, esimerkiksi riimuista ja naruista, mutta en tee tästä mitään varustepostausta, joten jääkööt nuo muut nyt kertomatta.


Kiitos vielä kysymyksiä lähettäneille, sekä myös postauksia ehdottaneille, eli Anonyymille, Elina Kettiselle, sekä Matzulle! Tästä tuli ehkä hieman turhankin pitkä postaus, mutta toivottavasti kiinnosti!
Panin noihin kysymyksiin myös niiden lähettäjät, jotta he voivat halutessaan lukea helposti vastaukset omiin kysymyksiinsä!
Kiitos vielä.
16 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja mahtavia kuvia sekä tietysti vastauksia ♥ Oli tosi kiva lukea tätä postausta ja nähdä vastaukset myös omiin kysymyksiin, vaikka ne tulikin vähän myöhässä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, on niin kivaa kuulla teiltä tämmöstä palautetta! ♥

   Poista
 2. Olipa mielenkiintoista lukea vastauksia erilaisiin kysymyksiin! :)
  Itseltäni oli näköjään mennyt jotenkin ohi kokonaan kysymyspostaus niin en niitä sitten muistaakseni taaskaan päässyt kysymään :o Mutta aikalailla samanlaisia kysymyksiä muut ovat esittäneet mitä itsellänikin olisi ollut mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :)
   Hyvä, että vaikket itse huomannutkaan lähettää kysymyksiä, niin muilla oli silti samat jutut mielessä! Ehkä ensi kerralla sinäkin pääset kysymään!

   Poista
 3. Aivan ihana postaus <3 Tulin tästä jotenkin tosi hyvälle tuulelle ja mulle tuli sellanen tietyllä tapaa toiveikas olo tätä lukiessa :D Tunnistin parista kohtaa itseni, joten siltäkin kantilta tosi kiva postaus, sä vaan osaar :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Ihanaa kuulla että sulle tuli hyvä fiilis! ♥
   Hah, kiva! :D

   Poista
 4. Kiva postaus :) Onko sulla muuten instagramia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ei mulla ole julkista instaa, ehkä joskus teen mutten ole varma vielä :)

   Poista
 5. Mielenkiintoinen postaus, tätä oli taas tosi kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti kiitosta, olen otettu! ♥ (taas kerran, te lähetätte niin ihania kommentteja! :D)

   Poista
 6. Lanttulaatikko on just hyvvää! Ymmärrän kyllä hyvinkin, jos joku ei tykkää siitä. Jokatapauksessa tosi kiva postaus. Olit kyllä saanut paljon hyviä ja mielenkiintoisia kydymyksiä, joihin oli kiva kuulla vastauksia!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mäkin löydän joskus tieni lanttulaatikkoon! :D
   Kiitos! :)

   Poista
 7. Tosi kiva kun oli näin paljon kysymyksiä ja vastauksia! Hyvin kans vastailtu ja olihan sinne omia kysymyksiäni päässyt mukaan! :D

  VastaaPoista
 8. Todella hyviä vastauksia. ❤❤ Ihanan aktiivinen blogistasi on taas tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥
   Joo, oon tosiaan kiristänyt vauhtia jonkun verran! :) On kyllä ollut ihan hyvä päätös tehdä viikon välein postauksia.

   Poista