tiistai 27. kesäkuuta 2017

Avain lukkoon on hukkunut.Suunnitelmia tuulten mukana, vesien mukana kaikki pois ja ojasta allikkoon. Jalat turtana sen kaiken tekemisen vuoksi ja pää halkeamispisteessä niin monen kysymyksen kantamisesta. Sinänsä ei stressaa, mitta harmittaa kyllä, kun ei olla päästy Hutun kanssa toteuttamaan niitä. Suunnitelmia joiden piti toteutua heti kesäkuussa, mutta hupsista ja siirretään ne heinäkuulle, ei voi mitään. Sama tunne kuin olisi hukannut avaimen pyörän lukkoon, etkä saa sitä liikkeelle.
Nyt kuitenkin on alkanut toivottava tahti löytyä tallisuunnitelmiin ja Hutun kanssa tekemiseen, olen kirjoittanut kokonaisen kuukauden täyteen mukavia rentoja pikku puuhia, koska heinäkuu on mulle tosi rentoa aikaa! En nimittäin enää tuolloin käy urheilukoulussa, lopetin nyt vähän ajoissa, sillä mun vasempi jalka oli vähän huonona... Mutta jokatapauksessa nyt alkaa oikea ihana aikakausi, ei mitään kiirettä minnekkään, joten voin ottaa kivasti rentoja, mutta aktiivisia päiviä viikot täyteen!
Nyt kun mulla on vihdoinkin jonkin verran kerrottavaa tulevasta taivaasta jota lähdetään uimaan Hutun kanssa, tulee tähän postaukseen vähän eri sisältöä kuin ennen.

Aloittetaan kertaamalla alkuviikko, eli maanantai, tiistai & keskiviikko. Muistutan nyt, ettei nämä ole tarkkoja suunnitelmia, enemmän sellaisia, mitä haluan tehdä.

Harvoin ehdin siivoamaan talleja milloinkaan, joten maanantai osoittautuu sille, että herään erityisen aikaisin ja menen tallille ehkä ennen kymmentä. Haluan siis siivota tallit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti